Sterrebaan 3
3542 DJ  Utrecht
T  030 - 638 2224
[email protected]

Aanvraag van een aankoopkeuring

Aankoopkeuring voor een auto die u overweegt te kopen

Steeds meer mensen kopen via internet een auto. Meestal is dat van particulieren via de bekende marktplaatsen, maar ook van handelaren. Voor u als koper is het dan belangrijk dat de auto aan de verwachting voldoet, en dat u niet direct met hoge rekeningen wordt geconfronteerd, omdat de auto veel slechter blijkt dan u dacht bij de aankoop. Een keuring van een onafhankelijke derde kan dan veel ellende voorkomen. De auto wordt in onze werkplaats (dus ook op de brug!) gekeurd en er wordt een officieel keuringsrapport opgemaakt. Op afspraak kunt u met onze keurmeester meelopen en wordt u alles ter plaatse uitgelegd en toegelicht.

 

Een betrouwbare verkoper zal keuring altijd toestaan!

Iedere betrouwbare verkoper van uw mogelijk nieuwe auto zal geen probleem hebben met een objectieve keuring. Onze aankoopkeuring is niet te vergelijken met een gemiddelde APK-keuring. Het aantal door ons te onderzoeken keuringspunten zijn vele malen uitgebreider dan de minimale eisen die aan een APK-keuring worden gesteld. Let daar dus goed op!

Na de keuring zijn er drie scenario's:

  1. Uw aangeboden auto is in slechte staat en de kosten om deze te verhelpen staan niet in verhouding met de prijs van de auto. U krijgt van ons in dat geval een negatief koopadvies.
  2. Uw aangeboden auto is in een redelijke staat maar heeft wel een aantal belangrijke gebreken die eerst gerepareerd zouden moeten worden. In een aantal gevallen wist de verkoper mogelijk ook niet dat de gebreken er waren en komt u mogelijk samen met hem tot een oplossing. De verkoper laat deze dan herstellen of geeft u een korting op de auto waardoor u zelf de gebreken ergens kunt laten herstellen.
  3. De door u aangeboden auto is prima in orde en wij kunnen u feliciteren met de mogelijke aankoop!

Vanaf € 179,- kunt u een aankoopkeuring laten uitvoeren.

Maak nu online een afspraak met de werkplaats voor een aankoopkeuring
(Vink de optie 'Uitgebreide aankoopkeuring' aan)

© 2011-2022, Kwinkelenberg Automotive  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring & Cookies