Sterrebaan 3
3542 DJ  Utrecht
T  030 - 638 2224
[email protected]

Onderhoud en reparatie

Kwinkelenberg Automotive - Werkplaats

Kwinkelenberg is hét alternatief voor de merkdealer voor het onderhoud van uw auto. Of u de auto nu bij ons aangeschaft hebt of niet, u bent altijd welkom om uw auto voor onderhoud bij ons onder te brengen. Wij kunnen desgewenst een bij uw merk behorend onderhoudspakket met u afspreken. In onze werkplaats wordt uw auto onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant zodat de fabrieksgarantie op deze manier behouden blijft.

Geen verrassingen achteraf

Kiest u ervoor uw onderhoud door ons te laten uitvoeren, dan kunt u rekenen op de beste service. Vooraf wordt met u besproken wat er gedaan zal worden bij de onderhoudsbeurt, en wat de kosten daarvan zullen zijn. Komen er tijdens de beurt gebreken aan het ligt, dan zal direct contact met u opgenomen worden om de reparatie met u te bespreken.

Voordelen van uw auto('s) bij ons brengen voor onderhoud:

  • Gunstige prijs. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, zijn wij in staat om bijzonder gunstige tarieven te rekenen.
  • Bezit u meerdere auto's van verschillende merken, dan is het voor u wel zo makkelijk deze op hetzelfde adres voor onderhoud te hebben.
  • Uw merkgarantie loopt geen gevaar bij onderhoud door onze werkplaats.
  • Op al ons onderhoud geven wij garantie.

Het periodieke onderhoud en alle reparatiewerkzaamheden in de werkplaats kunt u zelf online inplannen. U geeft dan direct aan wat uw wensen zijn. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook altijd.

© 2011-2022, Kwinkelenberg Automotive  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring & Cookies