Sterrebaan 3
3542 DJ  Utrecht
T  030 - 638 2224
[email protected]

Ruitreparaties

Kwinkelenberg Automotive - ruitreparatie

 

Sterretje in de voorruit

Voor u het weet heeft u het in uw voorruit: een sterretje door een opspattend steentje. Deze kleine beschadigingen kunnen, door weersomstandigheden en temperatuurwisselingen, uitgroeien tot flinke barsten. Zonde, want dan moet u uw hele voorruit laten vervangen, met alle kosten van dien.
Om het niet zo ver te laten komen, is het beter om het sterretje zo snel mogelijk te laten repareren. Dit wordt door bijna alle verzekeringen volledig gedekt, zonder dat het gevolgen heeft voor de premie. De declaratie doen wij voor u; u heeft er dus helemaal geen omkijken naar.

Rij daarom zodra u een sterretje in de ruit ziet, direct even naar onze werkplaats. Daar wordt de beschadiging op vakkundige wijze verholpen. Eerst wordt het vocht en de verontreiniging uit de beschadiging verwijderd met een vacuümklok en daarna wordt de beschadiging geïnjecteerd met een heldere hars. Die hars laten we uitharden met een UV-lamp. Uw ruit wordt hierdoor weer zo goed als nieuw.

 

Ruit vervangen

Is uw ruit zodanig beschadigd dat deze vervangen moet worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs verwisselen uw ruit op uiterst vakkundige wijze, zodat u snel weer veilig de weg op kunt gaan.

Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats.

© 2011-2022, Kwinkelenberg Automotive  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring & Cookies