Sterrebaan 3
3542 DJ  Utrecht
T  030 - 638 2224
[email protected]

Zomer- en winterbanden

Winterbanden aanschaffen

Winterbanden zijn gemaakt van een ander materiaal dan gewone gebruiksbanden (zomerbanden). Het materiaal van winterbanden is zachter en bovendien is het profiel anders. Winterbanden beschikken over een soort van lamellen die zorgen voor een betere grip op een gladde of natte ondergrond.

Niet alleen tijdens de wintersport, maar ook in ons eigen land waar het 's winters flink nat en glad kan zijn, is het aan te raden in het najaar uw banden om te wisselen voor winterbanden. In het voorjaar laat u dan de zomerbanden er weer onderzetten. In sommige landen, bijvoorbeeld Duitsland en Oostenrijk, zijn winterbanden tussen 1 november en 15 april zelfs verplicht. Denkt u daaraan voordat u op vakantie gaat!

Heeft u nog geen winterbanden? Laat u door ons informeren en adviseren over welke banden u voor uw auto nodig heeft. Neem contact op via onze winterbandenservicelijn: 030 - 638 2224.

Opslag extra set banden

Uw extra set banden laat u eenvoudigweg bij Kwinkelenberg Automotive opslaan. Wij rekenen voor de opslag een gering vast bedrag. Voor dit bedrag zorgen wij dat uw banden in goede conditie blijven, en staan ze u niet in de weg.

Winterbanden omwisselen zonder afspraak

Beschikt u al over een extra set banden (al dan niet bij ons in de opslag), dan kunt u voor het omwisselen gewoon een keer langs komen in de werkplaats. Onze monteurs wisselen de banden dan direct even voor u om. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Let wel, het kan in de omwisselperiode druk zijn. Wilt u zeker weten dat er tijd is, dan kunt u natuurlijk toch even een afspraak maken. Dit kan online of telefonisch. Het omwisselen zelf wordt uitgevoerd terwijl u erop wacht.

© 2011-2023, Kwinkelenberg Automotive  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring & Cookies